
Житній хліб із родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Борошно житнє Хуторок 900г
200 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
4 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Цукор Billington’s Molasses тростинний темний нерафінований натуральний 500г
50 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Родзинки
75 г.
Молоко кокосове Банка Спецій сухе 110г
37 г.
Етапи приготування
01
Розчинити дріжджі в 250 мл. теплої води, додати цукор, перемішати та залишити на 15 хвилин. Вершкове масло розм'якшити. Просіяти обидва види борошна, змішати з сухим молоком, сіллю та родзинками.
02
В середину масси залити розведені у воді дріжджі, додати масло. Замісити тісто, накрити та поставити в тепле місце на 1 годину.
03
Сформувати буханець хліба, залишити на 45 хвилин. Зробити зверху глибокі надрізи, змастити водою та присипати житнім борошном. Застелити деко папером. Випікати хліб в духовці 55 хвилин при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)