
Кільця з горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
415 г.
Цукрова пудра Aro 250г
155 г.
Масло вершкове домашнє
230 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сіль Єгипет
2 г.
Сода харчова 500г
2 ч. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1.ч. л.
Суміш горіхова Караван ласощів мигдаль, волоський, кеш'ю 180г
1 ст.
Етапи приготування
01
Вершкове масло і цукрову пудру збити міксером. Додати яйце і ваніль. Все добре перемішати міксером до однорідності.
02
Далі додати просіяне борошно (не все відразу, а невеликими порціями) з розпушувачем і все добре перемішати ложкою. Все, тісто готове.
03
Тепер необхідно розкачати тісто качалкою в тонкий пласт (висотою десь 6-7 мм.). Потім кухлем вирізати кружальця діаметром близько 9 см. А звичайною кришкою від пластикової пляшки вирізати серединку. Потім змішати жовток з водою і змастити верхню частину кілець
04
Зверху кільця посипати подрібненими горішками і злегка притиснуити їх рукою. Деко застелити папером для випічки (його можна не змащувати вершковим маслом). Акуратно перекласти кільця на деко на деякій відстані один від одного. Випікати в розігрітій духовці близько 10-15 хвилин. Випікати в режимі верхнього і нижнього підігріву протягом 10 хвилин. Випікати спочатку одну партію, а потім другу.
05
Кільця з горіхами готові, коли трохи пожовтіють. Викласти їх на тарілку і дати охолонути. Як тільки кільця охолонуть, їх можна починати їсти!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)