
Запіканка з гарбуза з корицею і цедрою лимона
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Крупа манна Терра марка М 800г
300 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Гарбуз Хоккайдо
750 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сода харчова 500г
5 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Спеція Кориця мелена
3 г.
Лимон
20 г.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків. Білки збити з цукром (половиною) і сіллю в пишну піну. Жовтки збити з цукром. Гарбуз очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. З лимона зняти цедру.
02
Жовтки змішати з просіяним борошном, ваніллю і содою. Додати гарбуз і довести до однорідної суміші. Додати до гарбузової маси білки, цедру і обережно перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати запіканку близько 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)