
Листково-дріжджові конвертики з картоплею і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
500 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Картопля фасована
300 г.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Тісто повністю розморозити. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і зварити в підсоленій воді до готовності. Зробити з картоплі пюре, додавши вершкове масло.
02
Сир натерти на крупній тертці і додати в гаряче пюре, перемішати. Розкачати тісто і нарізати його квадратами (приблизно 8х8 см.). На кожен квадрат покласти трохи начинки і зліпити «конвертиком».
03
Духовку розігріти до 180°C. Яйце збити з сіллю. Конвертики викласти на деко і змастити яйцем. Залишити деко на 20-30 хвилин. Потім поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)