
Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Зелень мікс 100г
100 г.
Цибуля
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
20 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
30 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді і трохи охолодити. Потім очистити і нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Яйця зварити в підсоленій воді, очистити від шкаралупи і нарізати скибочками. Вершки змішати з гірчицею, оливковою олією, бальзамічним оцтом. Змішати всі інгредієнти, додати заправку, за смаком сіль і перець, обережно перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)