
Легкий салат з картоплі, перців і маслин
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет Fimtad фініковий 500мл
30 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Картопля фасована
900 г.
Огірки солені
150 г.
Помідори рожеві фасовка
150 г.
Перець зелений фасований
150 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Маслини Oscar без кісточки 300г
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати оливкову олію, оцет, сіль і перець. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. До картоплі додати заправку і перемішати.
02
Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. Помідори і огірки помити і теж нарізати не дуже великими кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Маслини нарізати половинками або кільцями (кісточки видалити). Додати всі овочі до картоплі, добре перемішати і охолодити перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)