
Лимонне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
240 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
2,5 ст.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
360 г
Лимон
100 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 175°С. Застелити дека пергаментом.
02
Збити у великій мисці міксером розм'якшене масло з цукровою пудрою.
03
Додати яйце і лимонний сік, збити до пишної маси.
04
Додати борошно, розпушувач, соду і цедру лимона. Збивати на низькій швидкості, щоб все добре змішалося.
05
Викласти тісто на дека порціями по 1 ст. ложці на відстані 5 см один від одного.
06
Випікати 10-12 хвилин, поки печиво не почне злегка підрум'янюватися по краях.
07
Дати охолонути на деках пару хвилин, потім викласти на решітку і повністю охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)