
Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі
Рікота - смачний і корисний продукт, який по праву можна назвати візиткою сонячної Італії. Традиційний італійський сир готують у багатьох регіонах країни. Рікоту використовують як начинку для равіолей, пиріжків та млинців, вона підходить для запіканок. Без неї важко уявити собі деякі різновиди лазаньї. Використовують знаменитий італійський молочний продукт і в десертах. Додана в різні страви: салати, супи, другі страви з м'яса, риби і грибів, рікота гармонійно поєднується з іншими продуктами. Крем-сир із рікотти, шинки і зеленої цибулі з підсмаженими шматочками багета - варіант швидкого і ситного сніданку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Sterilgarda Рікота 250г
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
4 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Багет французький 335г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У миску покласти сир, додати вершки, перемішати до однорідності. Посолити і поперчити за смаком суміш.
02
Шинку подрібнити, додати до вершкової суміші. Цибулю дрібно нарізати, також додати в миску до сирно-вершкової суміші. Ретельно перемішати.
03
Розігріти сковороду, обсмажити з обох сторін нарізаний багет. При подачі викласти тости із багету на тарілку, зверху викласти сирно-вершкову масу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)