
Медовий грог
Як відомо, в класичному варіанті грогу використовують чорний чай і ром. Цей гарячий напій був відомий ще в XVIII столітті морякам. Вони навіть в обов'язковому порядку випивали щодня відведену дозу в 300 грам. Хоча це і позначалося на дисципліні, все ж напій і досить корисний. Адже теплий алкогольний напій - це лікування і профілактика простудних хвороб. Наш рецепт дещо інший. Замість чаю потрібно додати яблучний сік. Це, звичайно, змінює смак напою, але далеко не в гіршу сторону. До того ж він досить корисний. Ви можете насолодитися грогом в маленькій душевній компанії разом зі своїми друзями і близькими.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік яблучний Наш Сік 200мл
1 л.
Мед Літній Мед 750г
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 ч. л.
Ром White Diamonds білий 0,7л
250 мл.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,25 ч. л.
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
У невелику каструлю налити яблучний сік. Туди ж додати мед, корицю і мускатний горіх.
02
Довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню.
03
Додати в каструлю білий ром.
04
Лимон промити й нарізати часточками.
05
Потім розлити грог в келихи Айріш і кожен прикрасити часточкою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)