
Печеня по-кримськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
50 г.
Баранина ребро
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
20 г.
Паста томатна Чумак 25% 300г
50 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Картопля фасована
300 г.
Родзинки
20 г.
Сметана ХМЗ 20%
10 мл.
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
5 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
10 мл.
Сіль Єгипет
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати баранину шматочками, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, покласти баранину, обсмажити з усіх боків, влити суміш сметани і томатної пасти, тушкувати 8-10 хвилин.
02
Яблука помити, очистити, нарізати часточками. Змішати в мисці борошно, половину яйця, воду, перемішати, замісити тісто. На сковороді у вершковому маслі обсмажити нарізану картоплю.
03
Розкласти по горшочках яблука, зверху смажену картоплю, по 2 шматочки м'яса, посипати родзинками, скропити вином, залити зверху соусом, в якому тушкувалась баранина, викласти тісто. Випікати в духовці протягом 8-10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1) (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)