
Сирно-бананове печиво
Ваша дитина відмовляється їсти «противний», докучливий кисломолочний сир? Не біда, адже є прекрасний компроміс – приготувати з нього домашню випічку. Особливість пропонованих печенюшек – в додаванні бананів, завдяки яким звичайне сирне печиво перетворюється на дуже смачні, цікаві і ароматні ласощі, а головне – корисні і натуральні. Той факт, що всі діти просто обожнюють банани – незаперечний, а значить, приємний смак улюблених фруктів, представлених в такому оригінальному вигляді, вже точно приверне їхню увагу. Банани не тільки надають приємний, солодкуватий смак випічці, але і роблять її ніжною і повітряною. Ось таким простим, але ефективним способом можна нагодувати дитину корисним і смачним сніданком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
150 г.
Банан
120 г.
Пластівці вівсяні
100 г.
Волоський горіх
50 г.
Стружка кокосова
120 г.
Етапи приготування
01
Банан очистити від шкірки. Сир з бананом подрібнити блендером до однорідного стану. Вівсяні пластівці подрібнити до стану борошна і додати до сирно-бананової масі. Всипати цукор і замішати тісто.
02
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Обваляти печиво в кокосовій стружці, викласти на деко, поставити в духовку і випікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)