
Баварський сливовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Пудра цукрова Aro 500г
75 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
20 г.
Лимон
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Слива темна
300 г.
Етапи приготування
01
До розм'якшеного вершкового масла додати цукор і ваніль. Збити суміш до однорідного стану. Додати яйце, сметану, цедру лимона, сіль і знову збити.
02
По трішки додати у вершкову масу просіяне борошно і замісити тісто. Розігріти духовку до 190°C градусів. Маслом змастити форму для випічки.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. На тісто викласти сливи. Випікати в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин. Після приготування охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)