
Трюфелі рослинні
Любите солодощі, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є. Пропонуємо Вам з корисних і доступних інгредієнтів, які знайдуться на кухні у будь-якій господині, приготувати в домашніх умовах приголомшливий десерт – рослинні трюфелі – смачні кулясті цукерочки з фініково-горіхової суміші, посипані какао-порошком, з начинкою із цільного мигдалю. Мінімум зусиль і максимум задоволення. Прекрасне частування до чаю, що по достоїнству оцінять і дорослі, і діти. А гості так взагалі будуть у захваті. Свою горду назву солодощі отримали завдяки схожому зовнішньому вигляду з вишуканим дорогим делікатесом – грибом трюфелем, який можна зустріти в дубових і букових лісах південної частини Франції.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
150 г.
Фініки Ronik 1кг
150 г.
Мигдаль
100 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
60 г.
Етапи приготування
01
Мигдаль залити холодною водою на 15-20 хвилин, а потім зняти шкірку. Волоські горіхи подрібнити в блендері до стану борошна. Фініки промити, додати до горіхів і знову перемолоти.
02
Взяти трохи подрібненої маси, приплюснути, в серединку покласти мигдаль і сформувати кульку. Так зробити з усією масою і горіхами. На суху тарілку просіяти какао і обваляти в ньому кульки. Поставити цукерки на 10-15 хвилин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)