
Пиріг "Сантьяго"
Ніжна повітряна текстура, притягальний горіховий смак, неперевершений аромат – і все це про знамениту галісійську випічку. Іспанська гордість – мигдальний пиріг «Сантьяго» названий на честь Святого Якова (Джеймса), покровителя Іспанії. З'явившийся ще в середні віки, пиріг користується величезною популярністю і донині. У зв'язку з високою вартістю мигдалю, випічка вважалася досить таки дорогою. Пиріг посипають цукровою пудрою і на поверхні малюють традиційну прикрасу – символ Реконкісти – хрест-клинок ордена апостола Сантьяго. Для підсилення смаку в пиріг додають ваніль, корицю, цедру лимона, херес. Не обходиться і без п'янкого коньяку. Що вже тут говорити... Треба пробувати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Мигдаль
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Лимон
50 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
5 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
20 г.
Етапи приготування
01
Мигдаль подрібнити блендером. Борошно просіяти. Яйця перемішати (не збивати) з цукром, цедрою лимона, коньяком, мигдалем і борошном.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)