
Курка з кеш'ю по-азійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
2 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Перець зелений
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0,5 пучка
Кеш'ю сушений
80 г.
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Олія кунжутна Auchan 240мл
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Часник
5 шт.
Перець чилі червоний
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Етапи приготування
01
Курку необхідно попередньо замаринувати в суміші оливкової олії, соєвого соусу і подрібненого часнику, протягом 1-5 годин.
02
Курку нарізати шматочками, обсмажити в рослинній олії на сковороді до золотистої скоринки. Влити соєвий соус.
03
Подрібнити зелену цибулю, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити часник. Перець чилі дрібно посікти. У сковороду до курки додати обидва види цибулі і болгарський перець. Обсмажити протягом 5 хвилин помішуючи. Додати часник, горіхи і чилі. Влити кунжутну олію, перемішати всі інгредієнти і готувати ще 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)