
Кролик, тушкований у сметані
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Равіолі Kulinarium Meister з м`ясом кролика 250г
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Часник
2 зуб.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
для смаження
Етапи приготування
01
1 ст. л. оцту розвести в 1 л. води і вимочувати м'ясо кролика 3 години.
02
Потім м'ясо обсушити і порізати на великі шматки, обмазати сіллю, чорним меленим перцем і часником. Залишити маринуватися на 1 годину.
03
Далі потрібно обсмажити кролика з обох боків до рум'яної скоринки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.
04
Моркву та цибулю обсмажити на олії.
05
У каструлю викласти шарами м'ясо кролика, цибулю з морквою і полити сметаною.
06
Каструлю накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)