
Хек, запечений з овочами в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Морква
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Хек смажений
1000 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Майоран Еко 6г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу повністю розморозити. Відрізати плавники і випатрати. Очищені тушки хека промити прохолодною водою і нарізати невеликими шматочками, побризкати соком лимона, обваляти в солі і майорані. Накрити плівкою і поставити в холодильник.
02
На дно чаші мультиварки налити оливкової олії. Цибулю очистити, нарізати кубиками.
03
Викласти на цибульну подушку підготовлену рибу. Поставити чашу в мультиварку. Закрити кришку. Включити режим приготування «Випічка». Встановити час 40 хвилин. Включити «Старт».
04
Тим часом моркву подрібнити на крупній тертці.
05
Приготувати соус: зробити з помідорів та солодкого перецю пюре, перемішати. Додати сіль, цукор, майоран. Закип'ятити на повільному вогні протягом 10 хвилин.
06
Викласти моркву на рибу.
07
Зверху залити соусом. Закрити кришку. Включити режим приготування «Тушкування». Встановити час 40 хвилин. Включити «Старт». Потім включити режим «Випічка» ще на 20 хвилин.
08
Акуратно вийняти чашу з мультиварки і перекласти готову рибу в керамічний посуд. Накрити кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)