
Фініковий пиріг
Погодьтеся, якою б смачною не була домашня випічка, але якщо вона одноманітна, рано чи пізно, на жаль, набридне. У зв'язку з цим пропонуємо Вам урізноманітнити Ваш «солодкий» раціон і приготувати оригінальний, ефектний десерт – фініковий пиріг. Він припаде до смаку не тільки найкапризнішим ласунам, але і любителям сухофруктів, адже основу нашого чудового пирога становить фінікове пюре. Завдяки цьому корисному сухофрукту, а також додаванню какао-порошку випічка набуває спокусливий шоколадний колір і смак. За рахунок фініків «серединка» пирога виходить злегка вологою і соковитою, тому можете не турбується з приводу того, чи сподобається Ваше кулінарне творіння гостям, чи ні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фініки Ronik 1кг
250 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
20 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
20 г.
Кориця Еко мелена 20г
10 г.
Етапи приготування
01
Фініки покласти в каструлю, додати склянку гарячої води і соду. Залишити суміш на кілька хвилин. Фініки подрібнити блендером.
02
Розм'якшене масло збити з цукром. Додати яйця, просіяне борошно з какао і розпушувачем. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)