
Мигдалевий бісквіт Джаконда
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г
Етапи приготування
01
Якщо немає мигдального борошна, то необхідно в чашу блендера всипати очищений мигдаль або мигдальні пластівці і подрібнити на високій швидкості до отримання мигдального борошна. Мигдальне борошно готове!
02
У миску вбити яйця і всипати цукор. Збити міксером до отримання світлої кремоподібної маси.
03
Всипати мигдалеве борошно. Також всипати просіяне пшеничне борошно.
04
Обережно вмішати в суміш цукру та яєць мигдалеве і пшеничне борошно.
05
Влити розтоплене вершкове масло, безперервно перемішуючи тісто.
06
Окремо збити два білки в густу піну. Білки повинні бути холодними, миска і вінчки міксера чистими і сухими! Розігріти духовку до 200°C градусів.
07
Частинами, у два-три рази, додати в тісто білки і вмішати їх обережно дерев'яною або силіконової лопаткою рухом знизу-вгору.
08
Викладсти тісто у форму (силіконову або іншу, змащену вершковим маслом і присипану борошном) і поставити у вже розігріту духовку. Випікати бісквіт 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)