
Суп молочний із запеченим рисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Рис пропарений
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
25 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити рис, перекласти в друшляк, дати стекти зайвій рідині, викласти в миску, додати яйце, вершкове масло кімнатної температури, частину натертого сиру, посолити. Ретельно перемішати всі інгредієнти.
02
Змастити маслом сковороду, присипати сухарями, розігріти, викласти суміш з миски, поверхню маси вирівняти зверху ножем, посипати сиром, що залишився, полити трохи рослинною олією.
03
Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. Розкласти рис по тарілках, залити киплячим молоком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)