
Суп у горщиках я м'ясом і овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г
Картопля фасована
300 г
Баклажани фасовані
200 г
Помідори рожеві фасовка
200 г
Перець зелений фасований
200 г
Морква
150 г
Цибуля
100 г
Часник
6 зубчиків
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
03
Цибулю дрібно нарізати.
04
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
05
Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.
06
Моркву натерти на середній терці.
07
З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).
08
До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.
09
Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.
10
Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)