
Салат з рисом і мідіями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мідії Водний Світ заморожені 400г
400 г.
Рис пропарений
5,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
1,5 ст. л.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
5,5 шт.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
8,5 ст. л.
Лист лавровий
0,5 шт.
Петрушка 70г
1,5 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Мідії необхідно попередньо розморозити, після чого відварити в молоці, куди ще додати лавровий лист, сіль, перець горошком. Після, перекласти в миску.
02
Відварити рис до повної готовності. Після, остудити рис, змішати його з мідіями.
03
Відварити яйця, остудити і нарізати часточками. Помідори промити, розрізати навпіл.
04
У мисці окремо збити олію із оцтом, додати сіль і перець. Перемішати.
05
Додати до рису і мідій яйця і помідори, заправити приготованим соусом салат. Додати посічену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)