
Салат із кавуна
Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати.
А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кавун
150 г
Цибуля
15 г
Сир Фета Світ Сир 45%
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Манго велике, шт
20 г
Квасоля кольорова
20 г
Помідори черрі Polan мариновані 660г
40 г
Сіль Єгипет
за смаком
Рукола 50г
15 г
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
5 мл
Етапи приготування
01
Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.
02
Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.
03
Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.
04
Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)