
Свинина в пиві
Всім відомо, кудою простягається стежка до серця чоловіка. А якщо ж ви приготували м'ясо, то чоловік оцінить це ще більше.
Свинина в пиві порадує будь-якого гурмана. Хоч на приготування страви потрібно витратити трохи часу і зусиль, але мета виправдає всі засоби - це ми вам обіцяємо.
Завдяки великій кількості компонентів свинина буде м'якою, запашною. Крім того, це дуже ситна страва, яка складе чудову компанію будь-якому гарніру. Паприка, цибуля, цукор і гірчиця додадуть смаку пікантності, певну гостру солодкість.
Порадуйте коханого відмінним блюдом і він буде старатися для вас ще більше. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
600 г.
Цибуля
2 шт.
Спеція Паприка мелена
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
20 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
3 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
10 г.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
250 мл.
Етапи приготування
01
М'ясо порізати середніми кубиками, жир обрізати. Жарити на олії свинину з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки 20 хвилин.
02
Додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Смажити 3 хвилини. Додати гірчицю, цукор, сіль, паприку і перець.
03
З помідор зняти шкірку, нарізати маленькими кубиками. Додати до м'яса. Влити пиво і тушкувати 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)