
Свинина в горщику з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
300 г
Картопля фасована
300 г
Морква
80 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
80 г
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. М'ясо помити і нарізати шматочками.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. У горщик шарами укласти картоплю, моркву, цибулю і свинину, кожен шар змащуючи майонезом. Додати сіль, перець, зелень за смаком.
03
Сир натерти на тертці. У горщик залити води так, щоб вона доходила до верху. Поставити горщики в розігріту духовку і запікати близько 60 хвилин. Подавати прямо в горщиках або виклавши на тарілки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)