
Перець, фарширований індичкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш зі стегна індички охолоджений
500 г.
Рис пропарений
100 г.
Перець Болгарський
10 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Морква
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець духмяний Еко 20г
5 горошин
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Рис відварити до напівготовності, остудити, змішати з фаршем. Посолити, поперчити за смаком.
02
Зрізати у перця верхівку, очистити від насіння. Наповнити перець фаршем.
03
Злегка обсмажити на соняшниковій олії дрібно порізану цибулю.
04
Додати до цибулі натерту на середній терці моркву, а потім очищені від шкірки і пропущені через м'ясорубку помідори. Посолити.
05
Викласти в підливу нафарширований перець, додати горошини духмяного перцю.
06
Щільно накрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)