
Пельмені в бульйоні з овочами
Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Пельмені
500 г.
Морква
1 шт.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
3 ст. л.
Лист лавровий
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.
02
Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.
03
У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.
04
Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.
05
За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)