
Овочі по-керальски
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1 шт.
Цукіні
200 г.
Картопля фасована
450 г.
Стручкова квасоля з грибами вагова
100 г.
Помідори рожеві фасовка
450 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучек
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
200 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Часник
2 зубчики
Коріандр Еко мелений 20г
2 ст. л.
Куркума Еко 20г
2 ч. л.
Перець чилі червоний
2 ч. л.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У добре розігріту олію покласти подрібнений часник і дрібно нарізану зелену цибулю. Додати коріандр, куркуму, порошок чилі.
02
Обсмажити спеції, помішуючи, протягом 2 хвилин.
03
Картоплю і баклажани нарізати кубиком 2,5 см., цукіні і помідори - кружечками, стручкову квасолю - шматочками 2,5 см. в діаметрі.
04
Додати помідори, влити бульйон, посолити за смаком. Додати овочі, які залишились, і бульйон. Посолити.
05
Ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 40 хвилин. Готувати, періодично перемішуючи. Додати петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)