
Горіхи в меді
Що може бути корисніше поєднання горіхів і меду? Риторичне питання, чи не так? Скориставшись запропонованим рецептом, Ви отримаєте два в одному: чудові, ароматні ласощі і унікальний цілющий засіб, що зміцнює імунітет, постачає організм енергією. А про те, як допомагають горіхи з медом у лікуванні багатьох недуг, написана не одна дисертація. Важлива умова: мед повинен бути натуральним. Мікс з різних горіхів (волоські, кедрові, фундук, мигдаль, кеш'ю) попередньо промивають і обсмажують в духовці. Одна чайна ложечка цієї корисної смакоти вранці - і організм скаже Вам: "Спасибі!". Така начинка гарна також для пирогів або пахлави.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кеш’ю Metro Chef смажені 500г
50 г
Мигдаль
50 г
Фундук
50 г
Волоський горіх
50 г
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
50 г
Мед Літній Мед 750г
250 г
Етапи приготування
01
Горіхи промити, підсмажити в духовці.
02
Банки стерилізувати.
03
Видалити все зайве лушпиння і обережно скласти горіхи в банку.
04
Потроху залити в банку мед, поки він не покриє всі горіхи. Почекати, коли осяде мед і долити ще, якщо потрібно.
05
Закрити кришкою і дати настоятися пару днів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)