
М'ясо по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
2 ст. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г.
Насіння кунжуту
1 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.
02
Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.
03
Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.
04
Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)