
Мафіни з курагою
«Маленький, та удаленький». Ця споконвічно російська приказка повною мірою характеризує неперевершені англійські мафіни – ароматну, переважно солодку випічку з різноманітними начинками, що легко поміщається на долоні. Ці маленькі кексики вже давно користуються величезною популярністю в усьому світі, їх із задоволенням печуть господині, адже інгредієнти, необхідні для приготування цієї випічки, знайдуться на будь-якій кухні, а витрачений час зведений до мінімуму. Сьогодні пропонуємо порадувати домочадців свіжоспеченими мафінами з курагою. Приємний кисло-солодкий смак кураги робить цей сухофрукт не тільки смачними ласощами, але і найкращою начинкою для приготування випічки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Курага Узбекська
150 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Курагу промити, нарізати і залити окропом на 5-10 хвилин. Змішати просіяне борошно з содою і цукром. Вершкове масло збити з яйцями, олією і молоком. З'єднати обидві суміші, додати курагу і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати мафіни близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)