
Мигдальний сир
Щоб урізноманітнити своє меню, приготуйте мигдальний сир - поживну і корисну пісну страву. Мигдаль використовують не жарений. У перший раз при віджиманні через марлю мигдалевого молока від горіхової маси дуже старатися не потрібно. Мигдальний сир на цьому етапі приготування не повинен бути сухим, щоб зручно було змішувати його з іншими інгредієнтами: лимонним соком, оливковою олією, зеленню і червоним меленим перцем. А вже при віджиманні через марлю отриманої маси вдруге потрібно докласти зусиль. За консистенцією приготований продукт повинен бути схожий на плавлений сир. До речі, окрім сиру у Вас вийде ще й мигдальне молоко, і смачний, ароматний горіховий соус для заправки салатів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
600 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
80 мл.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Базилік у горщику
1 ст. л.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Етапи приготування
01
Мигдаль залити водою, залишити на 12 годин.
02
У чашу блендера висипати горіхи, залити 1,5 л. води, подрібнити.
03
Викласти суміш з блендера в марлю, віджати мигдальне молоко, викласти отриманий сир з марлі.
04
Додати в миску з сиром лимонний сік, оливкову олію, подрібнену зелень і перець, ретельно перемішати.
05
Масу викласти в марлю, віджати рідину. Підвісити сир в марлі на 8 годин.
06
Готовий сир прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)