
Маринад для м'яса
Не задавалися питанням - навіщо м'ясу потрібен маринад? Правильно для того, щоб м'ясо розм'якшити, якщо воно дуже жорстке або взагалі заморожене і щоб воно просочилося прянощами і спеціями. Раніше головною складовою завжди був оцет. Сьогодні кислоту оцту можна замінити більш приємними інгредієнтами. Лимонний сік або томати - це прекрасна альтернатива. Тому сьогодні ми будемо готувати маринад на основі лимону і томату-пюре. Маринад на їх основі стає не таким агресивним і, звичайно ж, більш смачним. А ще стаючи м'якшим, м'ясо і готується швидше. Тому пропонуємо приготувати цей прекрасний маринад для м'яса.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова салатна 500мл
3-4 ст. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ч. л.
Лимон
0, 5 шт.
Часник
2 зуб.
Перець духмяний Еко 20г
2-3 гор.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
2-3 гор.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Пюре томатне Mutti 500г
1-2 ч. л.
Етапи приготування
01
Часник розтерти з сіллю і попередньо меленим чорним і духмяним перцем.
02
Додати лимонний сік, гірчицю, томат-пюре, олiю і ретельно перемішати.
03
Додати маринад в м'ясо. Маринувати 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)