
Кекси з вишнями і мигдалем
Не завжди рецепт страви повинен бути складний і важкий для того щоб отримати в результаті прекрасне блюдо. Є дуже багато рецептів страв простих у своєму приготуванні , і як показує практика , чим простіше і легше рецепт страви , тим саме блюдо в підсумку виходить смачніше. Ні, звичайно , є і виключення з правил. Але сьогодні ми вам представляємо рецепт приготування кексу з вишнею та мигдалем. Часу для його приготування знадобиться всього лише тридцять хвилин. Але результат вийде приголомшливий . Смак кексу вийде ніжним і прекрасним. Такі кекси добре спекти , коли несподівано на порозі з'явилися ваші подруги. Пікантне чаювання вам забезпечено.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вишня сушена
240 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
120 мл
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Мигдаль
240 г
Борошно 7 1кг
1,5 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
60 мл
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200° С.
02
Видалити з вишні кісточки і нарізати її.
03
Змішати у великій мисці борошно, розпушувач і цукор.
04
Додати молоко, масло, яйце, ретельно перемішати.
05
Ввести в тісто вишню і половину рубаного мигдалю.
06
Змастити форму для випічки міні-кексів олією і заповнити її тістом на 2/3.
07
Посипати зверху рештою мигдалю (і, при бажанні, дрібкою цукру).
08
Випікати 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)