
Шарлотка з вишнями і сливами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вишня сушена
300 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
90 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
90 г
Слива темна
3 шт.
Етапи приготування
01
Вишню миємо, обережно видаляємо кісточки.
02
З'єднуємо в глибокій мисці яєчні жовтки і цукор. Збиваємо міксером до отримання світлого крему.
03
Всипаємо просіяне пшеничне борошно. Збиваємо тісто міксером до однорідного стану.
04
Окремо збиваємо білки в міцну піну. Вводимо білки в тісто в три прийоми, щоразу обережно вимішуючи тісто лопаткою рухом знизу-вгору.
05
У форму для випічки пирога висипаємо вишні рівномірним шаром.
06
Сливи миємо, нарізаємо тонкими часточками. Розкладаємо часточки слив на вишні і між ними.
07
Заливаємо фрукти тістом.
08
Випікаємо шарлотку в попередньо розігрітій до 180°С духовці 25 хвилин.
09
Охолоджений пиріг перевертаємо на широку тарілку, розрізаємо на порції і подаємо до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)