
Біфштекс по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Часник
4 зубчики
Олія соняшникова салатна 500мл
10 мл.
Спеція Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Петрушка 70г
10 г.
Етапи приготування
01
Нарізати м'ясо поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см.
02
Нарізати дрібно часник, цибулю - тонкими півкільцями, перець - смужками.
03
Помідори нарізати тонкими часточками.
04
М'ясо змастити з обох сторін соняшниковим маслом і покласти на добре розігріту суху сковороду.
05
Обсмажити з двох сторін на великому вогні по 2 хвилини. Посолити, поперчити.
06
Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і поставити в тепле місце, щоб воно не охололо (наприклад, в духовку на 50°C).
07
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. Після цього додати часточки помідора і тушкувати ще 5 хвилин.
08
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню і подавати, поки страва гаряча.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)