
Різдвяний кекс "Данді"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Мигдаль Almond смажений солений 50г
170 г.
Родзинки
300 г.
Груша Galfruct слайс сублімована 20г
100 г.
Ананас Almond кубиками мікс 210г
100 г.
Журавлина сушена
100 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
70 мл.
Етапи приготування
01
Сухофрукти і цукати помити, ретельно просушити на паперових рушниках або серветках. Додати коньяк, перемішати, залишити на 1-2 години настоятися.
02
Мигдаль залити окропом, потім очистити від шкірки.
03
50 г. мигдалю порубати в блендері, інше залишити для прикраси.
04
З лимона зчистити цедру шляхом натирання його на дрібній тертці. З лимона вичавити 3 ст. л. соку.
05
До суміші сухофруктів і цукатів додати 2-3 ст. л. борошна, акуратно перемішати.
06
Для приготування тіста збити цукор і масло. Додавати яйця після кожного збивання.
07
Додати лимонний сік, цедру, мелений мигдаль, збити.
08
Додати розпушувач тіста і борошно частинами, кожного разу збиваючи тісто.
09
Додати суміш сухофруктів і цукатів, акуратно перемішати.
10
Форму змастити маслом, розкласти тісто.
11
Зверху викласти мигдаль, який залишвся, колами по поверхні. Поставити в розігріту до 150°C духовку. Випікати приблизно 80 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)