
Лимонний мадлен
Мадлен – знамените і всіма улюблене французьке бісквітне печиво, що випікається у формі морських черепашок. Простота приготування і неймовірний смак зробили цю випічку популярною далеко за межами Франції. Своїй появі «мадленки» зобов'язані кмітливій і розторопній служниці, яка, рятуючи становище, на швидку руку спекла ці нехитрі ласощі для свити, що зібралася на королівський бал. Десерт припав до душі і польському королю, і всім гостям, тому було вирішено назвати цей кулінарний шедевр ім'ям дівчини – Мадлен. З тих пір випічка користується незмінним успіхом. Врятуйте і Ви становище, якщо раптово прийшли гості: спечіть лимонні «мадленки». Всі будуть в захваті від ароматного печива.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Лимон
100 г.
Борошно 7 1кг
150 г.
Етапи приготування
01
Яйця збити з цукром в пишну масу. Вершкове масло розтопити і охолодити. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити.
02
Змішати вищевказані інгредієнти. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати мадлен близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)