Короп запечений з овочами - Image

Короп запечений з овочами

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Іноді порції смачної і корисної їжі вистачає для щастя. Покуштувавши запечену рибку, ви відразу відчуєте прилив сил і енергії, почуття ситості і задоволеності. Адже порадувати себе, як виявляється, так легко. Дуже проста страва здатна не лише наситити вас, а ще і підштовхнути до нових ідей: прикрашання страви, її подача, одним словом, створити свій унікальний шедевр із звичайних продуктів. Нехай щоденне одноманітне готування перетвориться на улюблене заняття, мистецтво створення неповторної страви. Не сумнівайтеся, у вас все вийде! По-своєму, звичайно ж, але по-особливому! Рецепт коропа з овочами вже чекає вас!

Продукти для рецепту

Короп тушка
279.00 - 354.00

Короп тушка

за 1 кг

Інгредієнти

Короп тушка

1 шт. (1 кг.)

Перець зелений фасований

1 шт.

Лимон

1 шт.

Морква

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Помідор

1 шт.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

3 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Зелень мікс 100г

пучок

Етапи приготування

01

Перед готуванням рибу слід очистити від луски і вичистити нутрощі. Помити, обсушити і зробити надрізи до хребта.

02

Підготувати овочі. Очистити: болгарський перець, цибулю і моркву. Вимити від забруднень. Нарізати як слід: кружечками - болгарський перець і помідор; півкільцями - цибулю, а моркву натерти на терці. Петрушку просто нашаткувати.

03

Натерти рибу сіллю і перцем й укласти на заздалегідь змащене олією деко. Полити соком лимона і викласти поверх коропа нарізані овочі. Можна покласти овочі і в середину риби.

04

Розігріти духовку до 180ºС і помістити в неї запікати рибу з овочами. Займе цей процес 25 хвилин. Подавати готовий короп із зеленню. Порізати на порційні шматки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв