
Гарбуз із фруктами
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Апельсин
0,5 шт.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
50 г.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Волоський горіх
50 г.
Банан
1 шт.
Етапи приготування
01
Для приготування знадобляться гарбуз, апельсин, банан, яблуко, чорнослив і волоські горіхи.
02
Чорнослив залити окропом на 5-7 хвилин.
03
Гарбуз нарізати великими кубиками.
04
Яблуко почистити від шкірки і насіння, порізати кубиками.
05
Банан порізати великими кружечками.
06
Горіхи крупно поломати руками, чорнослив розрізати на 2 частини.
07
Банки помити, витерти насухо. Закласти в них гарбуз, щільно притискаючи руками.
08
Гарбуз закрити шаром яблук.
09
На яблука вкласти горіхи, чорнослив і банани.
10
З половини апельсина зняти цедру і вичавити.
11
Додати цедру в банки і залити апельсиновий сік.
12
Закрити банки шматочками фольги. Поставити банки в холодну духовку, потім включити духовку на 160-180°C і запікати 30 хвилин.
13
Готовий десерт викласти на тарілку і подати теплим! Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)