
Перевернутий пиріг з виноградом і шматочками шоколаду
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Ванілін Pripravka 2г
10 г
Виноград
200 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
30 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Шоколад білий Roshen пористий 80г
40 г
Шоколад чорний Maxim's 39г
40 г
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
5 г
Етапи приготування
01
Змастити форму (діаметром близько 22 сантиметрів) вершковим маслом. Посипати форму коричневим цукром. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони залишилися.
02
Третину винограду порізати на половинки, після чого весь виноград викласти у форму. Шоколад поламати руками на шматочки. Додати шматочки шоколаду у форму до винограду. За допомогою сита виноград посипати крохмалем, щоб він вбирав сік, який виноград буде пускати.
03
Духовку розігріти до 190°C градусів. Для тіста збити яйця з цукром до білої пишної піни. Додати борошно, розпушувач і ванілін. Замішати густе, але рідке тісто.
04
Вилити тісто на виноград. Поставити в духовку і пекти близько 25-30 хвилин до золотистого кольору. Коли пиріг буде готовий, перевернути його на тарілку, так, щоб виноград опинився зверху.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)