
Стручкова квасоля по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стручкова квасоля з грибами вагова
300 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г
50 г.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити квасолю (5-6 хвилин). Готову квасолю відкинути на друшляк і промити під холодною проточною водою і дати стекти.
02
Цибулю нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію. На невеликому вогні обсмажити цибулю 3-4 хвилини. В окремому посуді збити яйця, додати сіль і перець. Сир натерти на тертці.
03
Яйця додати до цибулі. Потім відразу ж додати квасолю до цибулі і яєць. Все добре перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини. Додати сир, перемішати, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати страві настоятися пару хвилин. Перед подачею посипати цедрою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)