Малосольні помідори - Image

Малосольні помідори

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Багато хто чув про малосольні огірки. Вони відмінно підходять як закуска до будь-якого столу. Їм завжди раді і багато їх люблять. Але як на рахунок малосольних помідорів? Чи чули ви коли-небудь рецепт такої страви? У всякому разі, малосольні помідори корисніші, ніж консервовані. Тому що в них зберігаються майже всі корисні вітаміни, яких предостатньо в помідорах. Їх можна їсти просто так чи робити з ними салати та інші різні страви. Вони можуть довго зберігається у вашому холодильнику, а оскільки робити їх дуже просто і швидко, то ви із задоволенням будете робити їх щоразу. Запевняємо, ви не пошкодуєте, що витратили час на них.

Інгредієнти

Помідори

1 кг.

Часник

5 зубчиків

Лавровий лист

3 шт.

Оцет

2 ст. л.

Чорний перець горошок

5 шт.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

1 ст. л.

Етапи приготування

01

У каструлю налити приблизно 500 мл. води. У воду додати духмяний перець, лавровий лист, сіль, цукор.

02

Каструлю поставити на вогонь і довести до кипіння, кип'ятити близько 5 хвилин. Потім остудити до теплого стану.

03

Зубчики часнику очистити і нарізати тонкими пластинками.

04

Помідори залити окропом на 2-3 хвилини.

05

Потім зробити на кожному помідорі хрестоподібний надріз і зняти шкірку. Ще потрібно акуратно вирізати область у плодоніжки.

06

Очищені помідори скласти в банку і посипати пластинками часнику.

07

У каструлю з маринадом вилити оцет і добре перемішати. Після чого залити маринадом помідори.

08

Закрити щільно банку кришкою і поставити в холодильник на дві доби.

09

Апетитні малосольні помідори добре подавати до картопляного пюре або іншого гарніру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Малосольні помідори – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua