
Сьомга, запечена в медово-гірчичному соусі
Червона риба дарує нашому організму величезну кількість корисних вітамінів. Риба влаштовує справжнє свято шлунку, кишечнику та іншим життєво-важливим органам. Вона містить в собі величезну кількість натрію, калію, кальцію, фосфору.
Тому пропонуємо вам приготувати сьомгу, запечену в медово-гірчичному соусі. Страва не тільки подарує організму заряд вітамінів і енергії, але і підніме настрій своїм приголомшливим смаком.
Соєвий соус додасть страві пікантності, а поєднання меду і гірчиці - незвичайності.
Шматок сьомги може служити, як самостійною стравою, так і відмінною добавкою до гарніру. Насолоджуйтесь!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стейк з сьомги
4 шт.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
4 ст. л.
Сир Cheeseland Gooda із зернами гірчиці
2 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Перець червоний
за смаком
Етапи приготування
01
Стейк сьомги промити і обсушити.
02
Для соусу необхідно: змішати гірчицю з соєвим соусом, медом і соняшниковою олією. Потім додати трохи червоного перцю і перемішати.
03
Скласти сьомгу в каструлю і залити отриманим соусом. Залишити маринуватися хвилин 30-40.
04
Потім сьомгу викласти в фольгу, яку попередньо змастити олією, а зверху трохи полити соусом.
05
Фольгу з сьомгою покласти на деко і поставити його в духовку, розігріту до 190°С. Випікати 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)