
Рулет із кисломолочним сиром та курагою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
10 ст. л.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Сир кисломолочний Домашній
300 г.
Курага Узбекська
50 г.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
30 г.
Етапи приготування
01
Жовтки відокремити від білків. У мисці збити 4 ст. л. цукрової пудри з білками, жовтки окремо збити.
02
Поступово просіяти борошно і крохмаль у миску з білками, перемішуючи.
03
Влити жовтки в білкову суміш, вилити тісто на деко, застелене харчовим папером і змащене маслом. Поставити деко в духовку на 8-10 хвилин, при температурі 180ºС. Витягнути з духовки тісто, поки гаряче скрутити в рулет, остудити.
04
У мисці розтерти сир з цукровою пудрою, що залишилася. Можна скористатися блендером. Додати в крем нарізану курагу. Коли рулет повністю охолоне, розгорнути, змастити кремом, загорнути. Розтопити шоколад, полити зверху на рулет. Коли шоколад застигне, можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)