
Рис з кумином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
200
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл
Лист лавровий
1 г
Спеція Кориця палички
1 шт
Гвоздика Auchan 10г
2 шт
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
2 шт
Кмин Еко римський 15г
10 г
Вода негазована Аквуля 2л
450 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Вимити рис і замочити на 1 годину, щоб був розсипчастим.
02
Нагріти олію в глибокій каструлі з товстим дном (з кришкою). Додати лавровий лист, паличку кориці, гвоздику, кмин і перець.
03
Через кілька хвилин додати замочений рис і смажити 5 хвилин.
04
Додати воду і приправити сіллю. Збільшити вогонь. Помішувати якомога рідше, щоб не пом'яти рис.
05
Коли вода почне випаровуватися зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 5-7 хвилин, поки рис не буде готовий.
06
Прикрасити нарізаною м’ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)