
Кекси з родзинками
Кекси мають давню історію. Перший рецепт кексу можна знайти в стародавньому Римі , коли гранат , горіхи і родзинки змішувалися в ячмінному пюре. Сама ж назва " кекс " виникло в Середні століття від словосполучень « фрукти » і « пиріг».
Починаючи з шістнадцятого століття , коли цукор став відкриттям завдяки Колумбу і поставлявся з американських колоній в Європу , кекси стали дуже популярні. Кекси стали популярні по всій Європі , але рецепти їх приготування різноманітні і в різних країнах залежать від місцевих інгредієнтів. Сьогодні ми вам запропонуємо спекти традиційний кекс з родзинками. Він порадує вас і ваших рідних сьогодні .
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Кефір Зарог 2,5% 870г
200 мл.
Родзинки
125 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
450 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Етапи приготування
01
Родзинки промити і залити окропом. Яйця змішати з цукром, додати кефір. Додати родзинки і перемішати. Борошно просіяти з содою і всипати в тісто, помішуючи.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)