
Баноффі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво пісочне
500 г.
Масло вершкове домашнє
220 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
100 г.
Ванілін Pripravka 2г
10 г.
Молоко згущене варене
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
30 г.
Банани SantaVita сушені 100г
500 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C. Печиво з половиною вершкового масла і цукром (білим) змішати і подрібнити в блендері. Утрамбувати масу у форму і поставити в духовку на 10 хвилин.
02
Вершкове масло розтопити, довести до кипіння, додати коричневий цукор і ванілін (половину). Влити згущене молоко. Добре перемішати і готувати близько 3-5 хвилин. Охолодити масу близько 2 годин у холодильнику.
03
Збити вершки з цукровою пудрою і ваніліном до стійкої піни. Банан очистити і нарізати скибочками. Додати банани до вершків і перемішати. На основу викласти масу зі згущеним молоком, потім - вершки з бананами. Покласти торт на 1 годину в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)