
Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном
Любите молочні коктейлі? У такому випадку, приготуйте теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном. Як Ви зрозуміли, даний напій подають і теплим, і холодним. Пінисту основу коктейлю становить молоко і збите пюре кокосового горіха. Особливість напою – в індійській тропічній прянощі кардамон, яка не з чуток вважається однією з найдорожчих і найцінніших у світі. Від чого і друге ім'я – «цариця спецій» або «райське зерно». Плоди кардамону володіють сильним, але в теж час приємним і не нав'язливим ефірним ароматом камфорного масла з легкими нотками лимону.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морозиво Bounty з м'якоттю кокоса та шматочками молочного шоколаду 255г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
50 г.
Кардамон Еко 6г
10 шт.
Етапи приготування
01
М'якоть розламати на шматочки, покласти в чашу блендера, влити сюди ж 100 мл. води, подрібнити суміш в пюре.
02
Розігріти невелику каструлю на маленькому вогні, влити молоко, додати цукор, помішуючи додати кокосове пюре. Додати потовчене насіння кардамону, довести практично до кипіння, відразу ж зняти з вогню, залишити на 20 хвилин.
03
Процідити суміш через сито, після збити блендером до пінистого стану, подавати гарячим або холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)