
Суп із кроликом та рисом
Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп. Не всі зважаться покуштувати супчик з м'ясом цього пухнастого звіра, найближчого родича зайця, адже багато хто упереджено до нього ставиться. Однак, повірте: цей ароматний, поживний і густий супчик із золотистим бульйоном того вартий. А якщо додати солодкий болгарський перчик, молоді кабачки, пучок свіжої зелені і пряну спецію шафран – смачніше подвійно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
40 г.
Цибуля порей
1 шт.
Кролик
500 г.
Кабачок
2 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Морква
1 шт.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
2 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Кріп 70г
0,5 пучка
Етапи приготування
01
Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.
02
Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.
03
Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.
04
Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)